onsdag 19. september 2012

Kald kamp..

...det var det!

Kampen startet med pasningspill som selv FCB ville "nikket" på hodet av. Veldig bra i lange perioder, og også sjanser nok til å score.

Men så skjer det som dessverre har skjedd noen ganger i det siste, at vi mister litt konsentrasjon, eller blir litt slitne, og vi får mål i mot. Og da har det en tendens vært til at det renner litt mye inn :)

Sånn var det i går også, det renner inn i eget mål og vi mister litt "hode" og mister fokus. Det var litt synd, for i forrige kamp viste vi akkurat motsatt; vi kom tilbake!

Det ble ett fryktelig vær utover i kampen, og mange ble veldig kalde. Dette gikk såpass utover en del spillere at jeg vil anmode om at dere passer på hva guttene deres tar på seg av tøy nå i høstsesong. Nå er det dog bare en seriekamp igjen, men dette gjelder også på treninger og mulig CUP vi skal delta i. De kommer litt tynnkledde :)

Info: Alle bør ha en type superundertøy under drakt/spiller-skjorte. Også under treningsbukse. det blåser ofte surt på banen, og det blåser rett igjennom på de draktene. En lue/pannebånd og regnjakke e.l. er også å anbefale. regnværet og vinden kommer som kjent fort over oss nå på høsten .

Mvh trenere

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar